Site icon

5 redenen om te investeren in een hotelkamer

Een moderne hotelkamer met een groot bed, houten wandpanelen, een televisie en een luxe badkamer.

Vijf redenen om te investeren in een hotelkamer: van stabiele inkomsten tot waardestijging van onroerend goed.

Waarschijnlijk vraagt ook u zich af wat er speciaal is aan het investeren in een hotelkamer en waarom een hotelkamer kopen zo een actueel onderwerp is? Wel, u ontdekt het hieronder in de 5 redenen om een hotelkamer te kopen.

1) Een hotelkamer kopen is zeer toegankelijk, het kan reeds vanaf €100.000. Hierdoor is het investeren in hotelkamers een goed idee voor zij die beginnen met vermogensopbouw.
2) Als u een hotelkamer koopt, deelt u in de winst van het hotel. Er is geen plafonering van de mogelijke opbrengsten. Investeren in hotelkamers kan dus aanzienlijke opbrengsten realiseren.

3) Het spaarboekje brengt steeds minder op waardoor de spaarrente quasi onbestaand is. Het beleggen in hotelkamers  is hier een perfecte alternatief voor. 

4) Alle klassieke problemen met huurders, zoals wanbetaling en schadegevallen, worden bij een hotelkamer voor u opgelost. U kan dus compleet zorgeloos investeren.

5) Wanneer u een hotelkamer koopt, wordt deze beheerd en onderhouden door een gerenomeerde hotelketen. Zo kan u gebruik maken van hun internationale expertise om het hotel succesvol uit te baten.

Rendement hotels: Buitenkans of zwans ? (cfr. Bricks and Leisure)

 

 Bron:

http://www.demorgen.be/economie/op-zoek-naar-een-alternatieve-belegging-koop-eens-een-hotelkamer-a2290082/
http://www.express.be/sectors/nl/horeca/belgische-kust-verkoopt-hotelkamers-als-belegging/212781.htm

Exit mobile version