This is custom heading element

Een tweede verblijf is naast een gezinswoning een droom voor veel Vlamingen. Sommige kiezen het als vakantiewoning, andere als een combinatie tussen vakantie en investering (zo verhuren ze het misschien als ze er zelf niet zijn). Welke keuze uw voorkeur ook heeft, goed geïnformeerd zijn is natuurlijk van primair belang

This is custom heading element

U heeft een tweede verblijf gekocht (of wil één kopen) om in de vakanties met de familie lekker te ontspannen. Maar dat genieten lukt alleen als u geen verrassingen in de brievenbus krijgt. Dit zijn de belastingen die u moet betalen op uw tweede verblijf:

  • Onroerende voorheffing
  • Lokale belastingen
  • Tweedeverblijfstaks

This is custom heading element

Wist u dat u misschien belastingsvoordeel krijgt als u verbouwingen uitvoert aan uw tweede verblijf? Bovendien zijn er nog heel wat voordelen aan een tweede verblijf waar u van kan genieten.

This is custom heading element

Als uw tweede verblijf een en ander heeft opgebracht, wilt u het misschien verkopen om nog eens een laatste keer aan de kassa te passeren. Om de meerwaarde en de winst zo groot mogelijk te maken, zijn er enkele zaken die u moet weten. Daarom hebben wij enkele tips voor het verkopen van uw tweede verblijf op een rij gezet.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center