This is custom heading element

This is custom heading element

Beleggen in vastgoed is voordelig voor uw belastingen, want u wordt enkel belast op het geïndexeerde kadastraal inkomen van uw pand en niet op uw huuropbrengsten.

Omdat het fiscale aspect van groot belang is voor vastgoedinvesteerders, hebben wij alle gegevens over Hoe worden wij op vastgoed belast? gebundeld. U vindt daar informatie over:

  • de aankoop, de verhuur en de verkoop van vastgoed
  • de grondlasten en jaarlijkse kosten na de aankoop van vastgoed.

Maar er is meer! In de Belgische wetgeving rond fiscaliteit zijn vele regels en achterpoortjes. Die zorgen ervoor dat de belastingbrief van vastgoedinvesteerders minder zwaar gaat wegen, zoals:

  • De kostenaftrek
  • Investeringsaftrek
  • Interesaftrek

Dit zijn maar een paar voordelen uit de lijst die we voor u uit de doeken doen in Fiscale voordelen.

This is custom heading element

Minder belastingen, dat willen we allemaal graag. En dat kunnen we ook! Niet alleen door kosten van uw investering in te brengen via afschrijvingen, maar ook door bijvoorbeeld een lening aan te gaan voor uw belegging.

This is custom heading element

Voor vennootschappen die vastgoed aankopen, gelden andere regels dan voor particulieren die op eigen naam kopen. Dat is ook zo in de fiscaliteit. Als u van plan bent om een investering in vastgoed te doen via een vennootschap is het aangeraden om de fiscale regels voor vennootschappen door te nemen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center