Investeren in vastgoed en eveneens ook de zekerheid hebben om een gegarandeerd huur te ontvangen? Projectontwikkelaars adverteren graag met deze belofte. Maar is deze belofte niet te mooi om waar te zijn?

Als spaarder, krijgt u geen rendement meer op uw klassiek spaarboekje. Daarom kijkt u ook naar vastgoed om uw geld in te beleggen. Vastgoed is al jaar en dag een waardevaste en tastbare investering die u een mooi rendement kan opbrengen. In bepaalde vastgoedprojecten, krijgt u ook de mogelijkheid om te investeren met een gegarendeerde huuropbrengst. Wat een vastgoedinvestering nog aantrekkelijker maakt.

Als potentiele investeerder is het wel belangrijk om de kleine lettertjes na te lezen. Wie zal dat rendement garanderen? Is dit de verkoper van het vastgoed? Of is dit een betrouwbaardere partner?

Zo’n betrouwbare partner is vaak de overheid. Via een sociaal verhuurkantoor, garanderen zij u van een maandelijks huuropbrengst. Wil je weten hoe dit werkt? Ontdek het hier : https://www.devastgoedgids.be/investeren/sociaal-verhuurkantoor

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center