* Twin Properties is begonnen met
de uitbreiding van het ibis Styles-hotel in Zeebrugge

* Er komen negentien kamers bij,
wat het totaal op 79 brengt

* De grond- en ruwbouwwerken zijn gestart,
tegen eind volgend jaar moet alles klaar zijn

De West-Vlaamse projectontwikkelaar Twin Properties is recent begonnen met de uitbreiding van het bekende ibis Styles-hotel langs de Kustlaan in Zeebrugge. Aanpalend aan het huidige gebouw verrijzen tegen eind volgend jaar negentien nieuwe hotelkamers en enkele seminarieruimtes. Met het huidige aantal van zestig kamers brengt dat het totale aanbod op 79 accommodaties. De grond- en ruwbouwwerken zijn momenteel aan de gang.

“De uitbreiding komt er gezien het grote succes van ibis Styles Zeebrugge”, zegt projectontwikkelaar Stephan Vandendaele. “Gemiddeld klokken we af op een jaarlijkse bezettingsgraad van 75 procent, wat uitstekend is in de hotelwereld. Bovendien kunnen we dankzij de vergroting ook meer seminaries en bedrijfsevenementen ontvangen. De huidige seminarieruimtes zijn vaak te klein of kunnen de grote vraag niet volgen. Doorgaans zijn ze maandenlang volzet.”

Profiteren van expansie Zeebrugge
Vandendaele verklaart het succes aan de hand van verschillende factoren. “Ten eerste kent Zeebrugge momenteel een verregaande metamorfose”, zegt hij. “De verschillende overheden investeren de komende jaren achthonderd miljoen euro in de ontwikkeling van de Brugse deelgemeente, zowel op het vlak van toerisme als voor de industrie. Ik denk bijvoorbeeld aan de expansie van de zeehaven, een van de belangrijkste van Europa, en de nieuwe snelweg A11.”

“Het hotel trekt zowel toeristen aan die de kust bezoeken als bedrijfsleiders en arbeiders die in de haven werken”, vervolgt Vandendaele. “Veel havenbedrijven huren hotelkamers om hun buitenlandse werknemers tijdelijk in Zeebrugge te laten verblijven. De badplaats is trouwens uitstekend gelegen in de gouden driehoek tussen Brugge, Blankenberge en Knokke. Dat maakt van ons hotel, dat een populair openlucht- en kinderzwembad heeft, een geliefde uitvalsbasis voor binnen- en buitenlandse toeristen.”

Investeerders genieten mee
Als Belgische projectontwikkelaar verkoopt Twin Properties ook hotelkamers als beleggingsproduct. Particuliere investeerders en vennootschappen delen in de winst van het hotel en genieten van een totale zorgeloosheid, onder meer dankzij een notariële akte. Twin Properties voorziet ook in een professioneel management onder franchise van Accor, de grootste hotelketen van Europa.

Datum: 17 april 2015

Gerelateerde blogartikels:

Kusttoerisme profiteert van zonnige paasvakantie

5 redenen om te investeren in hotelkamers

Twin Properties opent vernieuwd ibis-hotel in Waver

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center