De vastgoedmarkt weet zich goed te weren tegen de aanhoudende financiële crisis. In tegenstelling tot beursbeleggingen leveren vastgoedinvesteringen nog steeds een stabiel rendement op. Bovendien kan u aan een goed getimede verkoop ook een mooie meerwaarde verdienen.

Verhuren als investering

Huuropbrengsten zijn voor veel mensen een appeltje voor de dorst. Afhankelijk van de geografische ligging, de staat van het vastgoed en de huurders kan het jaarlijkse rendement, volgens experts, variëren van 1% tot 3%.

Vastgoedbevaks

Een vastgoedbevak of beleggingsvennootschap is een interessante manier om in vastgoed te beleggen. In plaats van rechtstreeks in een project te investeren, koopt u aandelen van de vastgoedbevak. Op die manier stapt u samen met andere beleggers mee in grote vastgoedprojecten. Zelf bent u geen eigenaar van het onroerend goed, maar u ontvangt wel een deel van de winst.

Locatie

De locatie van een onroerend goed is een bepalende factor als het over de waarde ervan gaat. De waarde van vastgoed met een aantrekkelijke ligging is namelijk minder vatbaar voor eventuele negatieve weerklanken van de financiële crisis op de markt.

Investeren in vastgoed is om verschillende redenen een goed idee.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center