En dat heeft positieve gevolgen voor investeerders in Vlaamse vakantieparken

vakantie_aan_zee.jpgDe vzw Logeren in Vlaanderen maakte deze maand bekend dat steeds meer Vlamingen een korte vakantie in het eigen gewest boeken. Moet dat dan ook zo verwonderlijk zijn? Vlaanderen heeft zoveel te bieden. De kust waar je kan uitwaaien op de dijk of zonnebaden op het strand. De vele pittoreske steden en dorpen waar de tijd is blijven stilstaan. De Vlaamse Ardennen waar menig wielertoerist zich eerst kapot rijdt om vervolgens in het volkscafé te vertellen over zijn prestatie. Het landschap in Limburg waar fruitgaarden een waar schilderij vormen.

Het is dus niet zo verbazingwekkend dat het aantal boekingen in Vlaamse hotels en vakantiehuizen is gestegen met 19%. Het is al het derde jaar op rij, dus waarom zouden we geen vierde en vijfde jaar verwachten?

Waarom investeren in vakantieparken zo voordelig is?

De bloei van de Vlaamse toerismesector heeft positieve gevolgen voor vastgoedinvesteringen in vakantiewoningen en hotels. Door de hogere omzet verkrijgen de meesten een groter rendement op hun belegging. Vastgoed biedt meer zekerheid en is immuun tegen inflatie waardoor de de waarde van de woning gegarandeerd wordt.

Het nieuws dat toeristen ook meer spenderen is goed nieuws voor de hotelinvesteerders. Dankzij een verdeelsysteem kunnen zij meegenieten van de hogere winsten die restaurants, bars en andere accomodaties genereren.

 

Waarom investeren in een vakantiewoning?

  • Beter rendement voor uw spaargeld
  • U kan er zelf logeren of verhuren
  • Biedt meer zekerheid dan andere investeringsvormen

 

Wie kan u helpen met investeren in vakantiewoningen en hotels?

 

Bricks & Leisure geldt als specialist in beleggingsadvies in vakantie- en hotelvastgoed. Hieronder vindt u enkele tips waarin u kan investeren

– Hengelhoef

– Village des Bois D’Ourthe

 Ibis Budget Brugge

– …

 

Voor meer informatie kan u hier hun website bezoeken

Benieuwd naar de voor en nadelen van investeren in vakantieparken? Lees de review.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center