Beginners in het beleggen van vastgoed raken vaak de kluts kwijt in hun zoektocht naar een slimme belegging. Daarom bieden wij  het antwoord op de drie cruciale vragen van mensen die hun eerste stappen zetten in de wereld van vastgoedinvesteringen waarom investeren in vastgoed interessant is.

  • Is het rendement het waard?

In het huidige economische klimaat mag u bij het rendement van beleggingsproducten mikken op zo’n 3 à 4% per jaar. Spaarboekjes daarentegen stellen daar maar een schamele 0,10% tegenover waardoor beleggen in vastgoed, die wel de norm kan aanbieden, een mooie opportuniteit vormt. Bovendien zet u uw spaargeld om in iets tastbaars waarvan u kan genieten. Zo is een tweede verblijf altijd interessant om er uw vrijetijd in door te brengen. Ten slotte heeft u de kans om naast de meerwaarde op lange termijn, ook huurinkomsten te innen.

  • Is mijn budget ontoereikend?

Velen worden opgeschrikt door de hoge prijzen bij het opkopen van een woning. Toch moet u niet de lotto gewonnen hebben om in vastgoed te investeren. Nu vindt u al een slimme belegging van nog geen 100.000 euro die u na twee jaar aan een rendement van 4% zo’n 8.160 euro oplevert. Mooi meegenomen, niet?

Wil u meer informatie over investeren in vastgoed? Download dan onze brochure.

  • Zal ik niet overspoeld worden met zorgen?

Wie zijn woning verhuurt moet met heel veel zaken rekening houden zoals wanbetalers, onderhoud en bezetting. Daarom is het handiger als u uw vastgoed aankoopt bij een bedrijf met veel ervaring in zorgeloos vastgoed. Hierdoor hoeft u zich niet te bekommeren om de verhuur en het onderhoud aangezien het bedrijf zich hierover ontfermt.

Wil je je eerste stappen zetten? Download dan nu het gratis eBook: Het ultieme stappenplan voor de beginnende vastgoedinvesteerder.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center