* Holiday Suites heeft alle 36 vakantieappartementen
van de eerste nieuwe residentie op Hengelhoef verkocht

* Daarom is vervroegd begonnen met de verkoop
van de 52 residenties van het tweede nieuwe gebouw

* Gezien het succes zijn de voorbereidingen gestart
om de verhuur eind dit jaar te laten aanvangen

Holiday Suites, een dochteronderneming van Twin Properties, heeft alle 36 vakantie-appartementen van de eerste nieuwe residentie op Domein Hengelhoef in het Limburgse Houthalen-Helchteren verkocht. De West-Vlaamse projectontwikkelaar is daarom vervroegd begonnen met de verkoop van de 52 vakantieappartementen van het tweede nieuwe gebouw.

“De 36 vakantieverblijven van het eerste gebouw waren in een mum van tijd verkocht”,
zegt projectontwikkelaar Thomas Lecluse. “De ruwbouw is momenteel goed halfweg. Onze kopers hebben dus allemaal op plan gekocht. Voor het tweede nieuwe gebouw is de ruwbouw recent begonnen. We verkopen de vakantieverblijven, die één tot vier slaapkamers tellen, vanaf
119.000 euro.”

Verwarmd openluchtzwembad
De bouw van beide vakantieresidenties kadert in het ambitieuze masterplan dat Holiday Suites voor Domein Hengelhoef heeft opgesteld. Het omvat onder meer de bouw van nieuwe vakantiewoningen en een hotel met honderd kamers. Bedoeling is om Hengelhoef, dat vroeger met voorsprong het populairste vakantiepark van België was, nieuw leven in te blazen en de oude glorie te herstellen.

“In 2006 hebben we met Holiday Suites het dertig hectare grote domein overgenomen”, legt Lecluse uit. “Twee jaar geleden zijn de werkzaamheden gestart. Vorig jaar is het verwarmd openluchtzwembad geopend, en een minigolfbaan, tennisvelden en een indoor speelpark staan nog op de planning. In totaal investeren we bijna 100 miljoen euro, gespreid over verschillende jaren.”

Verhuur van start
Lecluse dankt de snelle uitverkoop van de eerste nieuwbouw aan het succes van de naam Hengelhoef en de vele investeringen in het toerisme in Limburg. “We zijn ervan overtuigd dat we het domein weer op hetzelfde niveau van vroeger krijgen”’, zegt hij. “Bovendien investeren de verschillende overheden en private partners volop in de ontwikkeling van het toerisme in de provincie. Daarvan plukken we de vruchten.”

De vakantieresidenties in Hengelhoef zijn bestemd als tweede verblijf, beleggingsproduct of een combinatie van beide. De kopers zijn zowel particulieren als vennootschappen en genieten dankzij de professionele verhuurservice van Holiday Suites van mooie rendementen en een complete zorgeloosheid. “Gezien het succes zijn we zopas met de voorbereidingen begonnen om de verhuur van de nieuwe vakantieverblijven eind dit jaar te laten starten”, besluit Lecluse. Op zaterdag 18 april vindt in het vernieuwde Hengelhoef de lentebezichtigingsdag plaats.

Datum: 10 april 2015

Gerelateerde blogartikels:

Vakantiewoningen in Limburg scoren in de paasvakantie

5 redenen om te investeren in hotelkamers en vakantieparken

Holiday Suites lanceert Village Les Bois d’Ourthe in Durbuy

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center